Kiinteistöjen huolto ja korjaus kattavasti Lappeenrannassa

Kaakkois-Suomen Kiinteistöpalvelut tarjoaa luotettavat kiinteistönhoitoalan työt niin taloyhtiöille kuin liikekiinteistöille. Tehtäviimme kuuluvat erilaiset kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt. Toimimme Lappeenrannan alueella ja myös lähikunnissa. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Kattavat kiinteistöpalvelut ja korjaustyöt

Palveluihimme kuuluvat kiinteistöjen tarpeisiin suunnatut tehtävät huolto- ja korjaustöistä aina monenlaisiin siivouksiin. Työmme jälki on huolellista ja tekemisemme joustavaa. Meillä on paljon kokemusta kiinteistöalalta, joten voi takuulla luottaa osaamiseemme!

Huoltomiehemme hoitavat mm. lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja vesikalusteisiin liittyvät korjaukset ja säädöt. Lisäksi hyödynnämme laajaa yhteistyökumppaniverkostoamme.

Laadukas kalusto aina toimintavalmiudessa

Monipuolinen konekantamme pidetään jatkuvasti kunnossa ja toimintavalmiudessa mahdollistaen nopean reagoinnin muuttuviin sääolosuhteisiin. Uusimme konekalustoa säännöllisesti, näin takaamme parhaan tehokkuuden ja palvelun. 

Tilaa kiinteistönhoito meiltä

Lappeenrannan alueella toimiva Kaakkois-Suomen Kiinteistöpalvelut on alan vahva osaaja, jolta hoituu niin kiinteistönhoito kuin erilaiset siivous- ja korjauspalvelutkin ammattitaidolla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee tiedolla ja taidolla. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Tarjouspyyntö kiinteistönhoitopalveluista

Tarjouspyynnön tiedot

Rastita tarvittavat vaihtoehdot:

Suosittele meitä